torsdag 25 november 2010

Filmaffisch

Jag har jobbat med filmaffish-kursuppgiften här på morgonen. Det var inte helt lätt. Jag inser att PhotoShop har oändliga möjligheter och jag inser också att jag har väldigt mycket kvar att lära. Jag valde att arbeta med bilder från filmen. Bilderna är från början av ganska dålig kvalitet, men det var kul att kunna använda material från filmen.

Färgerna blev inte riktigt som jag tänkt ser jag nu när jag laddar upp bilden på den här datorn (jag har haft tre parallella datorer under arbetet (en med Måns manualer (=bra, men inte helt lätt för mig att följa så jag har en annan version av PS), en med Elza Dunkels föreläsning och en där jag har PhotoShop inlagt...)). Jag hade också tänkt mig att ha skuggor bakom mina cirklar, men där gick jag bet. Jag har lärt mig mycket och får nöja mig med detta nu...

Här är filmen för er som blir lockade av filmaffischen. Tyvärr blev kvaliten på filmen riktigt urusel (den var inte bra från början, och varför den blev änmer kass här vet jag inte - någon som vet?), men håll tillgodo... Tips! Välj inte "Full screen" - det ser bättre ut om du ser den i "litet" läge.

6 kommentarer:

 1. Snyggt! Det blev mycket bra när du använde bilder fån filmen. Du skriver att du har mycket kvar att lära men jag tycker att du kommit långt din utveckling!

  SvaraRadera
 2. Riktigt snyggt!!!! Du kan du ;).

  SvaraRadera
 3. Snyggt jobbat Elisabet! Jag får direkt associationer till norsk/engelsk humor!
  //Marcus

  SvaraRadera
 4. Kanonfin filmaffisch du gjorde! Tack för kommentaren om min filmaffisch,jag hittade fotot på freefoto.com

  SvaraRadera